Rólunk

A BEGAVILL 2000-ben alakult magyar tulajdonú vállalkozás,
épület-villamossági főtevékenységgel


Cégalapításunk óta, az elmúlt évek során folyamatosan bővítettük szolgáltatásaink körét, így műszakilag magas színvonalú háttérrel, széles tapasztalati skálával állunk ügyfeleink rendelkezésére.

A továbbra is üzemelő, szerviz munkákat ellátó Betéti Társaságunk mellett, 2003-ban megalapítottuk a Begavill-2003 Korlátolt Felelősségű Társaságot is, mely mára már 90 fő saját létszámmal rendelkezik, és ehhez hozzátehető még alvállalkozói kapacitásunk, ami körülbelül további 50 főt jelent.

Németországban jelenleg is 25-50 fő közötti létszámmal villamos kivitelezési munkákat végzünk.

Továbbá megalapítottuk a Begavill Elektroinstallation GmbH-t és itthon egy zöld energiákkal foglalkozó leányvállalatunkat is, a Green Connect Hungary Kft-t.


Dolgozóink munkáját megbecsüljük, oktatásukról, képzésükről gondoskodunk, és egy új fióktelepet is nyitottunk Ózdon 2017-ben, hogy a térségben lévő hátrányos helyzetűek munkába lépéséhez segítséget tudjunk nyújtani.

Kialakítottuk, bevezettük és működtetjük az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási és az MSZ EN ISO 14001:2005 környezetközpontú irányítási rendszert, valamint pályázati támogatásban részesültünk vállalatirányítási rendszer bevezetésére is. Folyamatosan újítjuk és bővítjük a gépi eszközállományunk, valamint a háttérmunkához szükséges infrastruktúránkat, és minőségi alapanyagokat beszállító partnerekkel dolgozunk.

Mindezekkel kívánjuk Megrendelőink bizalmát elnyerni, igényeiket a legmagasabb szinten kielégíteni, megőrizve ezzel jó hírünket a piacon.