Szerelésvezető

Épület-Villanyszerelés területére keressük munkatársunkat. Cégünk, több mint 15 éves kivitelezői tapasztalattal rendelkezik, büszkék vagyunk eddigi eredményeinkre, partnereinkkel és munkatársainkkal történő korrekt együttműködésünkre. Most:

Szerelésvezető munkatársakat keresünk

Szerelésvezetőként a te feladatod lesz egy működő villanyszerelői csapat átvétele, összefogása, a hozzád tartozó munkatársak irányítása, határidők figyelése és a minőségi munkavégzés biztosítása.

A projektek vezető jobb kezeként, képviseled a céget a megrendelők és alvállalkozóink előtt.

Ha nem félsz az új kihívásoktól és érzel magadban kellő energiát, hogy szakmai tudásoddal, felelősséggel irányítsd csapatod, akkor rád várunk.

Jelentkezésedhez szükséged lesz villanyszerelői végzettségre és épület villamossági projektekben szerzett tapasztalatra. Nagy előnyben vagy a többi jelentkezővel szemben, ha dolgoztál ipari villanyszerelés területén.

Munkádhoz biztosítunk felkészítést, folyamatos szakmai támogatás, személyes fejlődési és előrelépési lehetőségeket.

Kiemelt és látvány projektek megvalósításában dolgozunk, ha szeretnél büszke lenni munkád végeredményére, akkor nálunk ezt megtalálod.

Nem titkoljuk, hogy nagy céljaink vannak a jövőben, mert hosszútávon szeretnénk a piac meghatározói szereplői lenni. Ehhez várjuk a Te szakértelmed, elhivatottságod.

Szeretnél személyesen bemutatkozni? Küldd el szakmai önéletrajzod a karrier@begavill.hu címre munkatársunk rövidesen jelentkezni fog vagy hívd +36-70-686-8935 számot.

Get A Quote

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.