Építésvezető (németül beszélő)

Építésvezetőként a Fő feladatod lesz a Németországi építkezéseken működő Csoportok/munkatársak átvétele, összefogása, a hozzád tartozó építési feladatok műszaki, esztétikai, határidős megfeleltetését. Kapcsolattartás megbízóinkkal, alvállalkozóinkkal és a beszállítókkal, valamint az ellenőrző szakhatóságokkal. Elektromos szakági tervek, vizsgálat, mennyiségi és minőségi ellenőrzése. Munkatársak jelenléti ívek és e-naplók vezetésének ellenőrzése.

Ha nem félsz a kihívásoktól és kellő önbizalommal rendelkezel, hogy egy 2 milliárd forgalmú vállalkozás életében, a munkatársak irányításában részt vegyél? Akkor rád várunk.

Jelentkezésedhez szükséged lesz villanyszerelői végzettségre és épület villamossági területen szerzett vezetői tapasztalatokra. (Min. 2 év)

Munkádhoz biztosítunk felkészítést, szakmai támogatás, képzett szakember gárdát, személyes fejlődési lehetőségeket. Kiemelt és látvány projektek megvalósításának a lehetőségét.

Cégünk, több mint 19 éves kivitelezői tapasztalattal rendelkezik, büszkék vagyunk eddigi eredményeinkre, partnereinkkel és munkatársainkkal történő korrekt együttműködésünkre.

Nem titkoljuk, hogy nagy céljaink vannak a jövőben,mert hosszútávon szeretnénk a piacmeghatározói szereplői lenni. Ehhez várjuk a Te szakértelmed, elhivatottságod.

Szeretnél személyesen bemutatkozni? Küldd el szakmai önéletrajzod a karrier@begavill.hu email címre, munkatársunk rövidesen jelentkezni fog vagy hívd a +36-70-686-8935 számot.

Bérezés: bérezés megegyezés szerint, alapbér 2500 euro, egyéb juttatás: ki-és hazautazás, szállás

Get A Quote

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.