Villanyszerelő állás elfogadása előtt…

Villanyszerelő állás és villanyszerelő állás között különbség van – ezt mindenki tudja. De milyen a jó munkahely – szerintünk? És mit tudunk mi kínálni a hozzánk jelentkező kollégáknak? Erről szól ez a cikk.

A villanyszerelő állás nem zsákbamacska

Ez talán más iparágaknál is probléma, de sokan panaszkodnak, hogyha nem tiszták a feltételek. Nálunk – már csak szakmánkból fakadóan is – fontos, hogy világos információval lássuk el a jelentkezőket. Mi például hirdetéseinkben megjelenítjük az általunk kínált bért és az összes feltételt, elvárást.

Azt gondoljuk, hogy a villanyszerelő álláshirdetéseinkben nem várunk el túl sokat. Például most aktuális építésvezetői pozícióba keresünk villanyszerelő kollégák Budapestre és Németországba is. Előbbihez angol, utóbbihoz német nyelvtudás az elvárásunk a szakmai végzettségen és 2 éves tapasztalaton felül.

Ezen kívül pontosan meghatároztuk, hogy az építésvezető villanyszerelő állás azok számára elérhető, akik vállalják, hogy a megadott helyszínen lévő munkatársakat, csoportokat összefogják, irányítják. A feladatok műszaki, esztétikai, határidős megfeleltetése a munkakör feladata, valamint kapcsolattartás ügyfelekkel, alvállalkozókkal és beszállítókkal. Ezen felül a szakhatósági ellenőrzésekkel kapcsolatos dokumentációk vezetése és a hatósági kapcsolattartás is ide tartozik.

Nálunk a bérezés megegyezés szerint zajlik, például a németországi vezető kolléga alapbére – a cikkünk megjelenésekor – 2500 euró, melyet egyéb juttatásokkal egészítünk ki (ki-be utazás, szállás stb).

Nem való bárkinek a villanyszerelő állás

Legalábbis nem nálunk. Magas minőségű munkavégzést várunk el, hiszen az elmúlt 20 évben a minőséggel alapoztuk meg a Begavill hírnevét és a biztos hátteret kollégáinknak. Összetett, néha híres és fontos épületek elektromos tervezését, kivitelezését végezzük – például a Művészetek Palotája vagy a Corvinus Egyetem.

Ezekhez a munkákhoz megfelelő szakértelmet és hozzáállást várunk el a villanyszerelő állás betöltése során.

Nálunk előnyt jelent, ha ipari területen dolgozott már a jelentkező, illetve ha csapatmunkában jártas. Ahogy a jogosítvány is előny.

Miért ajánlunk jó villanyszerelő állás lehetőséget?

Megbecsüljük kollégáinkat, hosszútávban gondolkozunk, szakmai kihívásokat állítunk, amire méltán lehet büszke mindenki, aki részt vett a megvalósításban.

Jelenleg elérhető villanyszerelő állás és egyéb munkakörök leírásáért kattintson ide: https://begavill.hu/karrier/ – kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot.

Get A Quote

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.